Rails & Roede

Gordijnenrails

De aluminium U-rail is de meest gebruikte bij de Woningtextielbus. Voordelen van deze rail zijn: De kunststof glijders geven minder geluid als een rail met wielrunners. Gemakkelijk te buigen zonder dat het ten koste gaat van het gebruik. Geen gedoe meer met losse bochten. In lengtes tot en met 6 meter verkrijgbaar.

Railroede

De railroede heeft de uitstraling van een roede met het gebruiksgemak van een rail. Het grote voordeel is dat de gordijnen onder de steunen kunnen door glijden. Bij een “gewone” roede stopt het gordijn bij de steun. De railroede is van aluminium en is verkrijgbaar in diverse kleuren met plafonsteunen en wandsteunen in diverse maten.

Roede

Roede is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Er zijn roedes van hout,aluminium en ijzer. Roedes kunnen gebruikt worden om vitrage dmv een schuifje te plaatsen. Je kunt roedes ook in combinatie met zeilringen gebruiken.

Schilderijrail

Een schilderijrail is de ideale oplossing om Uw schilderijen, foto,s en kunstwerken op te hangen. Het is een mooi plat afgewerkte rail waar verschillende ophangsetjes aan geplaatst kunnen worden. Dus geen gaten meer in de muur als U schilderijen of fotolijsten verhangen moeten worden.